top of page

2023 Bring it on

Uppdaterat: 19 jan. 2023

Hej och god fortsättning!

Hoppas verkligen du fått några fina och vilsamma dagar under jul & nyår och är redo för 2023!


I kontrast till det ofta kalla och grå januari kommer alltid vårnyheterna och väger upp och ger så mycket energi tycker vi. Det kommer så lägligt efter en mörk vinter.


Först ut för SS23 är OYOY Living Design och pt, Leitmotiv & KARLSSON och vi är inte besvikna. Att man lyckas år efter år att skapa så mycket vackert!


Du finner över 200 nya produkter hos respektive varumärke.


Vill du bli kund klickar du här >> eller önskar du hjälp med något annat maila oss hello@thebrandstation.se


Kram från oss här på Stationen 

OYOY Living Design


LIVING

Slow living, mer mening.

I praktiken innebär detta att du tar dig tid att uppskatta små, vardagliga ögonblick som du kanske tidigare skulle ha tagit för givna.


Det innebär att vara medveten om var du spenderar din tid, snarare än att låta livet gå dig förbi. Det innebär att personligen utvärdera vad som är viktigt för dig, vad du vill att din energi ska användas till – och det innebär att hitta lyckan i enkla nöjen.

Den här vårsommarkollektionen 2023 hyllar ett mer avsiktligt och okomplicerat sätt att bygga ett hem som speglar vem du är.


MINI

Det handlar om att lära känna sig själv, och som alla goda saker, skapa ett personligt utrymme som verkligen speglar vem man är. Den centrala grundsatsen i den långsamma filosofin är att ta sig tid att göra saker ordentligt och därigenom njuta av dem mer.
Slow Living är utgångspunkten genom hela vår vårsommarkollektion 2023 där vi sakta och medvetet har skapat en kollektion som hyllar de små detaljerna och

frammanar det vi minns från vår barndom.


ZOO

Hitta välgjorda föremål med genomtänkta detaljer gjorda av högkvalitativa material och njut av skönheten i handgjorda föremål med sitt eget unika utseende. Den här säsongen är vi mer än någonsin fokuserade på att återvinna material till nya bitar och förlänga historien och nostalgin som redan finns lagrad.
 

present time


magazine

present time har delat upp sin nya kollektion i två teman: Summertime Sweetness och Soothing Simplicity. Det första temat är ett roligt, somrigt tema med pasteller och klara färger. Den överraskande touchen i detta tema är ljusblå, som också kan kombineras med det lugnande temat enkelhet, vilket ger det en mer neutral känsla. Det andra temat är inspirerat av naturliga färger och material. Det är ett tema som ser bra ut i vilket hus som helst och skapar grunden som vi alla älskar.


Karlsson hittar du klassiska klockor & trendiga klockor. För våra klassiska klockor fokuseras det nu mer på klockor med metallic accent. För Trending Timepieces hittar du klockor i olika trendiga färgpaletter.

Present Time Home Accessories ger vi dig vaser, fågelstatyer och ljushållare i nya färger och former. Vill du ha något annorlunda? Möt Glossy Galore: en rad dekorativa föremål och Leitmotiv sidobord med en blank finish, gulddetaljer eller kamouflageliknande mönster.

katalog SS23

När det gäller Leitmotiv finns det för första gången en bordslampa som kan användas utomhus! Andra nya bordslampor har ren, retroinspirerad design: Shroom, Gold Disc och Casque. Vi har också nya glaslampor; sladdlösa LED-lampor i roliga nyanser. Och som grädde på moset den nya Tulip Chair. Kommer i en chic form i ljusblått, brunt, elfenben och svart.

De första nya SS2023-varorna kommer att finnas i lager i början av 2023.
 

Nyhetssläpp:


HKliving släpp av additions 2023 - 7 Feb 2023

Showroom öppnar den 7/2

(vi kommer vara på plats, om du vill boka tid den dagen; begränsat antal)Mässor:


Formland 29-31/1 (Herning, Danmark) // Ambiente 3-7/2 (Tyskland)


Maison & Objet 19-23/1 // Formland 29-31/1 // Ambiante 3-7/2


Maison & Objet 19-23/1


The.Brand.Station.

Days of trade 24-25 /4 Malmö slagthus

OYOY / pt / ibride / Q DB


コメント


bottom of page