top of page
One-Outdoor-Black-pool - Medium_edited.jpg

Humble lights
 // Nederländerna

Atmosfär, var som helst

Oavsett om du slappar bekvämt i soffan, njuter av en lat vinterkväll eller bara chillar vid poolkanten, ger Humbles trådlösa humörskapare en varm känsla överallt.

 

Lamporna är designade i Amsterdam och är gjorda för att hålla, med högkvalitativa komponenter som är lätta att byta ut.

De kombinerar den senaste tekniken med förstklassiga material för att skapa en varm och behaglig atmosfär, var som helst – även i utomhus miljöer.

Humble startade sin resa 2018 när Jorren Teertstra, slog sig ihop med sina designkompisar från APE Amsterdam. Med en kärlek till design och en motvilja mot kablar, satsade de på att skapa ett modernt alternativ till den ultimata stämningsbelysningen: ljus.

 

Vår första lampa blev snabbt en favorit, med sin långa batteritid och design. 

Från studio i Amsterdams stadsdel Houthavens designar och utvecklar dom sin belysning i nära samarbete med sina produktionspartner i Asien. De delar båda samma mål: att bygga lampor som håller genom att endast använda de mest motståndskraftiga komponenterna och materialen.

 

Om något går sönder, oroa dig inte: alla våra konstruktioner är modulära och komponenterna kan enkelt bytas ut. Vi prenumererar på filosofin om belysning för livet – inte för deponi. Vi hoppas att du kommer att gilla att använda våra lampor lika mycket som vi tyckte om att skapa dem.

Minsta ordervärde 200 EUR frakt fritt 750 EUR

Humbles HEMSIDA >>

 

För mer information om villkor / priser fyll i dina uppgifter här >

HUMBLE logga
Bild bank HUMBLE
Bild 2023-12-12 kl. 14.30.jpeg
HUMBLE
bottom of page