top of page
20210803-0820-customade-18.jpg

kontakt

The.Brand.Station.
people.
Logo TBS text under.png

kontor // station

 sandalsvägen 11 // 432 67 Veddige //  Sverige

Joann
20210803-0820-customade-52_edited.jpg

Joann Fredrik Freiman

Ägare // grundare

Joann är företagets Excel-master, ekonom och IT-kille med stenkoll på säljsystem och budgetar.

 

Det roligaste han vet på jobbet är att följa företagets utveckling … och köpa go-fika till kafferasten. Det är en mix som går igen i hela hans personlighet – grymt målmedveten och samtidigt en riktig njutare som gärna latar sig eller bara hänger med familjen. 

 

Joann har tillbringat hela sitt arbetsliv inom inredning på olika sätt. Första jobbet var på ett möbelföretag i Småland, sedan drev han butik tillsammans med Johanna i över ett decennium och har även jobbat inom belysnings branschen som säljare av ledbelysning, med konsultation och ljusberäkning inför olika projekt.

 

Vi älskar så klart hans stora tekniska kunnande (som förenklar vardagen för både oss och våra kunder), men ännu bättre är hans stora hjärta som vill att alla runtomkring honom ska må bra. 

Läs mer 

20210803-0820-customade-27.jpg

Johanna Freiman

Ägare // grundare

Johanna håller i våra viktigaste trådar, dem med våra kära kunder.

 

Hon är en stjärna på att utveckla och förverkliga idéer. Att hjälpa kunden att hitta produkter som lyfter och stärker deras företag och som i slutändan älskas av deras kund. Att se lösningar och driva det hon tror på.

 

Johannas hjärta har klappat extra för inredning sedan urminnes tider. Hon har drivit egen inredningsbutik i många år (tillsammans med Joann) och jobbat som inredare i både offentlig miljö och privata hem. Hon vill att inredning ska väcka något extra hos betraktaren, att man ska trivas och bli glad. Och för att ta reda på vad som är nyckeln till det har hon utbildat sig inom både färglära, inredning och arkitektur.   

 

Vi gillar så klart Johanna hela dagen. Men allra trevligast är hon nog på morgonen, när hon fått starta med en stunds stilla reflektion och en god kopp kaffe. 

Läs mer 

Johanna
bottom of page