top of page

11 dagar kvar..

Hej pÄ er och hoppas ni haft sköna dagar i PÄsk.


NU ÄR DET SNART DAGS FÖR

DAYS OF TRADE - INTERIOR & DESIGN


Den 24 april sÄ öppnas det upp för nÄgra fina dagar i Slagthuset i Malmö fulla av inköpsmöten och inspiration.

I detta mail vill vi passa pÄ att pÄminna dig att registrera ditt besök, som du kan göra via knappen nedan.


NĂ€r: MĂ„ndagen den 24 april, kl. 10.00-18.00 och tisdagen den 25 april, kl. 09.00-16.00

Var: Slagthuset i Malmö, entré frÄn Carlsgatan

OSA: FöranmÀl ditt besök via knappen nedan.




Vi kommer att visa ett urval frÄn:

OYOY Living Design, KARLSON, Present Time, ibride och

vÄrt nya mÀrke Q DE BOUTEILLES


Hoppas vi ses!





 


Program

FÖRELÄSNING MED FRIDA RAMSTEDT & MINGEL

NĂ€r: MĂ„ndagen 24 april, kl. 16.00


Vi kan mycket om vĂ„r tids formgivare och varumĂ€rken inom inredning och möbler, men inte lika mycket om vad som skiljer bra design frĂ„n mindre bra eller rent av dĂ„lig. Vi sĂ€ger oss vilja inreda mer hĂ„llbart och personligt, men har ofta förvĂ„nansvĂ€rt lite koll pĂ„ vilken design som passar vĂ„ra egna kroppar bĂ€st eller vilka grundlĂ€ggande principer som kan avgöra en möbels livslĂ€ngd. Vad Ă€r egentligen viktigt att titta efter nĂ€r man ska köpa inredning, oavsett stil? Vilka detaljer Ă€r det till exempel som brukar avgöra om en stol upplevs bekvĂ€m, eller inte? Och varför. Vad finns det för riktmĂ„tt och fakta att ta hjĂ€lp av - i en vĂ€rld av subjektivt tyckande? Den hĂ€r förelĂ€sningen ger mĂ„nga tankestĂ€llare och ovĂ€rderlig möbelkunskap som alla har glĂ€dje av att kĂ€nna till - oavsett hur du vill att ditt hem ska se ut. Om Frida Ramstedt Frida Ramstedt Ă€r trendspanare, inredningskonsult och grundare av Trendenser.se, en av Nordens mest lĂ€sta bloggar om inredning och design. Hennes första bok ”Handbok i inredning och styling” blev en internationell storsĂ€ljare och har översatts till 29 sprĂ„k. Nu besöker hon Days of Trade - Interior & Design och berĂ€ttar utifrĂ„n sin fristĂ„ende uppföljare ”Handbok i möblering”.



 



NÄTVERKSFRUKOST - INSPIRATION & RELATIONER

NĂ€r: Tisdagen 25 april, kl. 09.00-10.00


Vi inleder vĂ„r nĂ€tverksfrukost med att lyssna pĂ„ ett föredrag och bli inspirerade av Marina Evertssons fantastiska engagemang och kreativitet, följt av en gemensam diskussion mellan butiker, inköpare och vĂ„ra utstĂ€llare med utgĂ„ngspunkt i ett antal frĂ„gestĂ€llningar kopplat till inspiration och relationer. Detta Ă€r ett ypperligt tillfĂ€lle att dela kunskap och erfarenheter för att stĂ€rka relationen med kollegor i branschen. Om Marina Evertsson Med ett driv av nyskapande, förverkligande och utveckling stĂ„r Marina bakom flera olika verksamheter – som Strömma Farmlodge, Farmers Market, GĂ€stis Matsalar, Sonjas Veranda & Roadtrip Sverige. OSA Vid registrering sĂ„ bjuder vi pĂ„ frukost. Har du redan registrerat dig? Det gĂ„r att uppdatera din registrering via bekrĂ€ftelsemejlet som du fĂ„tt till angiven mailadress.




 

INSPIRATIONSYTA SIGNERAD HELENA LINDBERG




Under mÀssan kommer vi bjuda pÄ ytterligare inspiration i form av en hÀrlig och fÀrgsprakande installation skapad av kreatören Helena Lindberg. Helena kommer, med hjÀlp av rekvisita frÄn ett urval utstÀllare och sÀsongens vackraste nÀrodlade blomster, skapa en inspirerande yta med fokus pÄ fÀrg och form.


Om Helena Lindberg

Helena Àr kreatör med bas i Landskrona och drev under 10 Är butiken Skumpa & Spaljé som sÄlde bÄde inredning och mode samt anordnade event. Sedan ett Är tillbaka har Helena startat sitt företag, Helena Lindberg AB, dÀr hon som kreatör skapar med allt frÄn blommor och design till mat och dryck.

bottom of page